Banner 980x90

Rēzeknē nojauc divas dzīvojamās mājas - graustus

Ilustratīvs foto/ Foto: Sanita Aizupiete
Ilustratīvs foto/ Foto: Sanita Aizupiete

Rēzeknē pie Atbrīvošanas alejas, Kovšu ezera apkaimē, nojauktas divas dzīvojamās mājas - grausti, aģentūru LETA informēja Rēzeknes pilsētas pašvaldības Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītājs Kārlis Pozņakovs.

Pēc Rēzeknes pilsētas domes Būvvaldes atzinumiem minētās mājas bija neapmierinošā stāvoklī un bojāja pilsētas vizuālo tēlu.

Sākotnēji īpašnieks nevēlējās sakārtot teritoriju, taču pēc vairākkārtējiem atzinumiem, piespiedu izpildes uzsākšanas un tiesas procesiem nojauca par graustiem atzītās būves, tādējādi padarot ezera apkārtni pievilcīgāku un apkārtējiem iedzīvotājiem mazāk bīstamu.

Rēzeknes pilsētas dome aicina arī citus rēzekniešus, kuru īpašumā ir ēkas kritiskā stāvoklī, sekot piemēram un sakopt teritorijas, kas ne vien bojā Rēzeknes vizuālo tēlu, bet arī apdraud citus cilvēkus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)