Banner 980x90

Rēzeknē norisinās pilsētas izglītības iestāžu sacensības florbolā

Otrdien, 14.maijā, Rēzeknes pilsētas domes Sporta pārvaldes sporta zālē norisinājās Rēzeknes pilsētas izglītības iestāžu sacensības florbolā 10.-12.klašu grupā, pilsētas informācijas portālu Rezekne24.lv informēja Rēzeknes pilsētas domes Sporta pārvaldes vadītāja vietniece Valentīna Svilāne.

Sacensībās piedalījās sešu pilsētas izglītības iestāžu komandas, kuras sākumā tika sadalītas divās apakšgrupās un izspēlēja katra ar katru pēc apļa sistēmas.

"A" apakšgrupā pirmo vietu izcīnīja Rēzeknes 5.vidusskolas komanda, kura uzvarēja Rēzeknes Valsts ģimnāzijas (RVĢ) komandu ar rezultātu 3:0 un Rēzeknes katoļu vidusskolas (RKV) komandu – ar 7:1, otro vietu RVĢ, kura uzvarēja RKV ar 4:2 un trešo vietu – RKV.

"B" apakšgrupā pirmajā vietā Rēzeknes 6.vidusskolas komanda, kura ar 3:1 uzvarēja Rēzeknes valsts poļu ģimnāzijas (RVPĢ) komanda un ar 3:2 – Rēzeknes 1.vidusskolas komandu, otrajā vietā 1.vsk., kura ar 4:3 pārspēja RVPĢ. Abu apakšgrupu pirmo divu vietu ieguvējas komandas kvalificējās pusfinālam.

Pirmajā pusfināla spēlē 5.vsk. tikai pēcspēles soda sitienos izcīnīja uzvaru ar 3:2 pār 2.vsk. un kvalificējās finālspēlei, otrajā pusfināla spēlē RVĢ ar 2:1 uzvarēja 6.vsk. un izcīnīja tiesības spēlēt par pirmo vietu.

Spēlē par trešo vietu 6.vsk. ar 4:2 uzvarēja 1.vsk komandu, bet spēlē par pirmo vietu uzvaru pār RVĢ ar rezultātu 4:0 izcīnīja Rēzeknes 5.vsk. komanda Valters Ludboržs, Edmunds Gutāns, Ivans Varlamovs, Edgars Kļimovs, Edvards Krukovskis, Edvīns Leitāns, Madars Lopsa un Mārtiņš Silickis skolotājas Marinas Ludboržas vadībā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)