Banner 980x90

Rēzeknē norisinās sacensības mākslas vingrošanā

Sestdien, 15.jūnijā, pirmo reizi Rēzeknē (2.vidusskolas sporta spēļu zālē) norisinājās sacensības mākslas vingrošanā - tās bija Latgales reģionālās sacensības mākslas vingrošanā, kuras organizēja biedrība "ATMA", pilsētas informācijas portālam Rezekne24.lv pavēstīja Rēzeknes pilsētas domes Sporta pārvaldes vadītāja vietniece Valentīna Svilāne.

Rēzekne jaunajām vingrotājām konkurenci sastādīja Daugavpils sportistes. Sacensības notika gan grupu vingrojumos, gan individuālajos vingrojumos ar bumbu, ar auklu un apli. Sacensību sākumā priekšnesumu rādīja pašas mazākās vingrotājas, kuras ar vingrošanu nodarbojas pirmo gadu, viņu trenere Marina Vladimirova.

Un tad sākās sacensības - pirmās savas spējas demonstrēja vingrotājas grupu vingrojumu izpildē un pirmo vietu izcīnīja Rēzeknes komanda "Zvaigznītes" (trenere M.Vladimirova, 9,9 punkti), otrajā vietā Daugavpils komanda "Saules stariņi" (9,37 punkti), trešajā - "Vizbulītes" (Daugavpils, 8,97 punkti), ceturtajā - "Mārītes" (Daugavpils, 8,4 punkti) un piektajā vietā "Draudzība" no Rēzeknes (trenere M.Vladimirova, 7,8 punkti).

Svilāne informē, ka vingrojumā ar bumbu piedalījās 15 vingrotājas, pirmajā vietā ar 12,7 punktiem daugavpiliete Linda Daniela Ivanova, otrajā vietā ar 12,45 punktiem Irina Semjonova (Rēzekne), trešajā vietā ar 12,2 Margarita Millere (Daugavpils), ceturtajā vietā ar 12,1 punktu Eleonora Mukāne (Rēzekne), piektajā vietā ar 12,05 punktiem Amanda Mileika (Rēzekne), sestajā vietā ar 12 punktiem Kasaandra Amirova (Daugavpils).

Vingrojumā ar auklu pirmās četras vietas Rēzeknes vingrotājām: Valeriāna Golovinska (11,75 punkti), Diāna Vladimirova (10,62p.), Darina Novikova (10,1p.) un Ērika Sergejeva (9,6p.).

Vingrojumā ar apli jaunākajā grupā pirmo vietu izcīnīja Zanda Luīze Lukjanova (11,7p.), otro vietu - Kristīne Svikša (9,97p.), trešo vietu – Katrīna Andrejeva (9,15p.), visas meitenes no Rēzeknes.

Vingrojumā ar apli vecākajā grupā pirmajā vietā Anna Rudakova (Rēzekne, 12,15p.), otrajā vietā Marija Dolgopolova (Daugavpils, 10,7p.) un trešajā vietā Jūlija Fedotova (Daugavpils, 9,15p.).

Individuālo vingrojumu izpildītājas trenē biedrība "ATMA" treneri Laimonis Tarasovs un Irina Tarasova.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)