Banner 980x90

Rēzeknē norisināsies NVA Vakanču gadatirgus noslēgums

Daugavpils, 17.okt., LETA. Piektdien, 20.oktobrī no plkst.10 līdz 13 Nodarbinātības valsts aģentūras (NVA) Rēzeknes filiāles telpās, Atbrīvošanas aleja 155, norisināsies Vakanču gadatirgus, lai klātienē un vienuviet varētu satikties darba devēji un darba meklētāji, aģentūru LETA informēja NVA Rēzeknes filiālē.

Darba devējiem tā būs iespēja atrast vajadzīgos darbiniekus, bet darba meklētājiem – darbu, norāda pasākuma rīkotāji.

Vakanču gadatirgū Rēzeknē darba devēji piedāvās darba meklētājiem vairāk nekā 400 brīvo darba vietu, tiks meklēti kravas transporta vadītāji, pavāri, maizes cepēji, konditora palīgi, klientu konsultanti, ēku dežuranti, apsardzes darbinieki, autoatslēdznieki, programmētāji, izstrādājumu marķētāji, komplektētāji, roku darba krāvēji, galdnieki, mūrnieki, montētāji, viesmīļi, bārmeņi, šveicari, istabenes un citu profesiju pārstāvji.

Piedaloties Vakanču gadatirgū, darba devēji ne vien piedāvās aktuālās vakances, bet arī informēs par savu uzņēmumu, darbības specifiku un darba nosacījumiem. Darba devēji veiks arī pirmās darba intervijas ar kandidātiem uz brīvajām darba vietām.

Pasākumā piedalīsies tādi uzņēmumi kā SIA " Alisanda Plus", SIA "Antrans", SIA " Asko AS", SIA "Baltiks East", SIA "Geidans Solution Latvia", SIA "Gravtex", AS "G4S Latvia", SIA "Heisterkamp Transport Latvia", SIA "HR factor", SIA "LaPizza", SIA "Lāči", SIA "Lekon", SIA "Maxima Latvija", SIA "Norma – A", SIA "RDK service", AS "Rēzeknes autobusu parks", SIA "Rēzeknes gaļas kombināts", SIA "Rimi Latvia", SIA "Senior Baltic", SIA "TVshopextra.lv", SIA "Vita markets", SIA "Zeize", darba iespējas piedāvās arī Nacionālie bruņotie spēki.

Vakanču gadatirgū interesenti varēs iegūt detalizētāku informāciju par NVA pakalpojumiem bezdarbniekiem, darba meklētājiem un darba devējiem. NVA stendā būs iespējams uzzināt, kādas darba devēju reģistrētās vakances šobrīd ir aktuālas NVA datu bāzē. NVA karjeras konsultants atbildēs uz jautājumiem, kas saistās ar profesionālās piemērotības noteikšanu un karjeras plānošanu, kā arī sniegs padomus darba meklēšanas jautājumos, tostarp, palīdzēs uzrakstīt CV un sagatavoties darba intervijai.

Vakanču gadatirgus visos Latvijas reģionos NVA rīko jau ceturto gadu. 2017.gada pavasarī Vakanču gadatirgi, izstādes un akcijas "Atrodi savu darba devēju" tika rīkotas Bauskā, Balvos, Cēsīs, Daugavpilī, Jēkabpilī, Jūrmalā, Liepājā, Preiļos, Talsos, Ventspilī un Rīgā. 12.septembrī Vakanču gadatirgus norisinājās Jelgavā, bet 28.septembrī sadarbībā ar Igaunijas Bezdarba apdrošināšanas fondu Valkas kultūras namā notika "Livonijas darba tirgus Valka - Valga 2017". Pasākums Rēzeknē ir šī gada noslēguma NVA Vakanču gadatirgus.

NVA Vakanču gadatirgi gan darba devējiem, gan darba meklētājiem ir bez maksas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)