Banner 980x90

Rēzeknē norisināsies piektais ielu kultūras un sporta pasākums "Street Games"

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Nākamnedēļ, 16.jūlijā, Rēzeknē, Festivāla parkā, jau piekto gadu pēc kārtas norisināsies ielu kultūras un sporta pasākums "Street Games", aģentūru LETA informēja Rēzeknes pilsētas pašvaldībā.

Par centrālo "Street Games" notikumu kļūs ielu basketbola turnīrs dažādās vecuma grupās, kam paralēli norisināsies 1X1 basketbola turnīrs. Komandu reģistrācija sāksies no plkst.12.30, pasākuma atklāšana paredzēta plkst.13.00.

Populārākās "Street Games" individuālās sacensības ir "Drafta čempions", kurās dalībniekiem būs jāpierāda savi spēki stieņa spiešanā guļus, lēkšanā no vietas un basketbola metienu precizitātē.

Lielāka uzmanību šogad tiks veltīta ielu kultūrai, tāpēc organizatori parūpējušies par deju priekšnesumiem un ielu deju sacensībām.

Paralēli dejām un basketbolam pasākuma gaitā norisināsies dažādi atraktīvi konkursi, kuros par uzvaru varēs cīnīties ikviens interesents bez vecuma ierobežojuma. Gan basketbola turnīra, gan arī individuālo disciplīnu uzvarētāji tiks apbalvoti ar vērtīgām pasākuma atbalstītāju sarūpētām balvām.

Laika gaitā "Street Games" ir kļuvis par vienu no spilgtākajiem vasaras notikumiem Rēzeknes sporta dzīvē, kas vienuviet pulcē aktīvus cilvēkus gan no Rēzeknes, gan citām Latvijas pilsētām.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)