Banner 980x90

Rēzeknē notiks Aleksandra Jakimova dzejas grāmatas prezentācija

Cesis24.lv
Cesis24.lv
Krievu kultūras centrs piektdien, 21.oktobrī, plkst.17.00 dzejas mīļotājus aicina uz Aleksandra Jakimova dzejas grāmatas prezentāciju Rēzeknes 3.vidusskolas aktu zālē, pilsētas informācijas portāls Rezekne24.lv uzzināja Rēzeknes pilsētas pašvaldībā.

Izdevums veltīts Latvijas Pareizticīgo baznīcas Daugavpils un Rēzeknes diecēzes 3 gadu un Augstisvētītā Valdnieka Arhiereja hirotonijas 10 gadu jubilejai. Ievadvārdus uzrakstījis Daugavpils un Rēzeknes bīskaps, Augstisvētītais Aleksandrs.

Grāmatā ir Aleksandra Jakimova fotogrāfijas un dzeja, kas veltīta Latgales pareizticīgo baznīcām un kapelām. Grāmata izdota ar Eiroparlamenta deputāta Andreja Mamikina finansiālo atbalstu. Prezentācijā uzstāsies ansamblis "Intriga" ar garīga satura dziesmām un romancēm.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)