Banner 980x90

Rēzeknē notiks forums par valsts atbalstu biznesa idejām

Daugavpils, 4.oktt., LETA. Šodien Rēzeknē notiks forums "Valsts atbalsta biznesu", kurā uzņēmēji varēs saņemt informāciju par pašlaik pieejamo un tuvākajā laikā plānoto valsts atbalstu uzņēmējdarbības sākšanai un paplašināšanai, aģentūru LETA informēja Ekonomikas ministrijas (EM) Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Evita Urpena.

Pašlaik uzņēmējdarbības sākšanai un tālākai izaugsmei kopējā pieejamā valsts atbalsta apmērs ir vairāk nekā 400 miljoni eiro.

Forumā stāstīs par iespējām valsts un uzņēmēju sadarbības paplašināšanai, stiprinot uzņēmumu konkurētspēju un aicinot izmantot valsts un Eiropas Savienības (ES) fondu sniegto atbalstu. Prezentācijas par atbalsta programmām sniegs Attīstības finanšu institūcija "Altum", Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) un Centrālā finanšu un līgumu aģentūra (CFLA).

Foruma otrajā daļā tiks organizētas divas paralēlās sesijas par pieejamo atbalstu uzņēmējdarbības sācējiem un uzņēmējiem ar pieredzi. Visiem klātesošajiem būs iespēja dzirdēt reģiona veiksmīgu mazu un vidēju uzņēmumu pieredzes stāstus par biznesa veidošanu un attīstību, kā arī valsts atbalsta izmantošanu.

Foruma noslēgumā norisināsies "īklošanās" - īpašos stendos būs pieejamas individuālas konsultācijas par atbalsta un biznesa attīstības jautājumiem.

Forums notiks no plkst.10 līdz 15.30 Latgales vēstniecības "Gors" telpās.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)