Banner 980x90

Rēzeknē notiks Latgales tūrisma konference

Ilustratīvs foto/ Foto: Rezekne24.lv
Ilustratīvs foto/ Foto: Rezekne24.lv

Ceturtdien, 26.novembrī, Rēzeknē, Latgales vēstniecībā "Gors", notiks Latgales tūrisma konference "Kvalitāte Latgales tūrismā - svarīgs faktors konkurētspējīga galamērķa attīstībā", aģentūru LETA informēja Rēzeknes pilsētas pašvaldībā.

Pasākuma atklāšanā konferences dalībniekus uzrunās Latgales plānošanas reģiona Attīstības padomes priekšsēdētāja Alīna Gendele, Rēzeknes pilsētas domes priekšsēdētājs Aleksandrs Bartaševičs un Latgales tūrisma asociācijas "Ezerzeme" valdes priekšsēdētāja Līga Kondrāte.

Konferencē plānots pārrunāt tūrisma lomu Latgales tautsaimniecībā, situāciju nozarē, tās problēmām un diskutēt par iespējamajiem risinājumiem. Konferences pirmās daļas noslēgumā Tūrisma attīstības valsts aģentūras direktora vietnieka vietas izpildītāja Inese Šīrava stāstīs par Latgali Latvijas tūrisma kontekstā.

Pēcpusdienā Vidzemes Tūrisma asociācijas valdes priekšsēdētājs Raitis Sijāts dalīsies pieredzē par velotūrismu, tā izaicinājumiem un iespējām, bet tūrisma operatori - viedokļos, kā labāk "pārdot Latgali". Diskutēts tiks arī par norādes zīmēm un informatīvajiem vides baneriem kā par būtiskiem elementiem tūrisma informācijas sistēmā un tūrisma objektu pieejamībā.

Pasākumā piedalīsies arī vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Kaspars Gerhards, Ekonomikas ministrijas pārstāvji.

Noslēgsies konference ar nominācijas "Labākie tūrismā Latgales reģionā" ieguvēju sumināšanu. Pasākumu vadīs tūrisma nozares profesionāļi, latgalieši Aivars Mackevičs un Aivars Alvaro Provejs.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)