Banner 980x90

Rēzeknē notiks Latvijas dzimšanas dienai veltīts skrējiens

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Piektdien, 18.novembrī Rēzeknē sesto gadu pēc kārtas notiks Latvijas dzimšanas dienai veltīts Tautas skrējiens "Ieelpo Rēzekni!", pilsētas informācijas portālu Rezekne24.lv informē pašvaldības aģentūras "Rēzeknes Kultūras un tūrisma centrs" reklāmas speciāliste Maija Upeniece.

Šogad pasākumā aicināti piedalīties arī nūjotāji.

Katru gadu 18.novembrī Tautas skrējiens "Ieelpo Rēzekni!" pulcē kopā vairākus simtus dalībnieku:  2011.gadā skrējienā piedalījās 250, 2012.gadā – vairāk kā 330, 2013.gadā – 446, 2014.gadā – 436, pagājušajā gadā – vairāk kā 500 dalībnieki, no kuriem distanci ar laika kontroli veica 236 skrējēji. 

Piedalīties aicināti gan individuālie dalībnieki, gan komandas un nūjotāji. Distance paliek nemainīga – no Festivāla parka pa Atbrīvošanas aleju līdz Lubānas ielas krustojumam un atpakaļ, distances garums ir apmēram 3 km. Tāpat kā pagājušajā gadā, būs divi starta laiki – plkst.14.00 starts ar laika kontroli, plkst.14.20 starts bez laika kontroles.

Organizatori individuālos dalībniekus un komandas (vienā komandā vismaz pieci dalībnieki) ar laika kontroli aicina skrējienam līdz svētdienai, 13.novembrim pa e-pastu: sports@rezekne.lv vai personīgi Rēzeknes Sporta pārvaldē (18.novembra ielā 39, 2.stāvā, 3.kabinetā), aizpildot pieteikuma anketu.

Skrējēji bez laika kontroles reģistrēties varēs arī 18.novembrī no plkst.13.00 Rēzeknes kultūras namā (Brāļu Skrindu ielā 3). 

Kā ierasts, komandas aicina veidot interesantu vizuālo tēlu un pārsteigt skatītājus un žūriju, atraktīvākās komandas paredzēts apbalvot sešās nominācijās. 1.–6. vietas uzvarētāji ar laika kontroli katrā vecuma grupā saņems kausus un diplomus, bet ikviens dalībnieks piemiņas velti par piedalīšanos skrējienā.

Skrējiena "Ieelpo Rēzekni!" idejas autori ir Rēzeknes pilsētas Jauniešu dome, ko organizē Rēzeknes pilsētas domes Sporta pārvalde sadarbībā ar Jauniešu domi, Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centru "Zeimuļs" un pašvaldības aģentūru "Rēzeknes Kultūras un tūrisma centrs".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)