Banner 980x90

Rēzeknē notiks NATO un Latvijas drošībai veltīta diskusija

Rīga, 21.apr., LETA. Šodien Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmijā notiks Latvijas drošībai un NATO veltīta diskusija, aģentūru LETA informēja akadēmijā.

Pasākumā Saeimas frakciju deputāti Ojārs Ēriks Kalniņš (V), Jānis Tutins (S), Jānis Ruks (LRA), Silvija Šimfa (NSL) un Edvīns Šnore (VL-TB/LNNK) tiksies ar sabiedrības pārstāvjiem un diskutēs par Latvijai aktuālo.

Diskusiju rīko Latvijas Ārpolitikas institūts. Tās pieteikumā tiek norādīts, ka aizvadītais 2016.gads Latvijas ārpolitikai bijis pilns ar dažādiem izaicinājumiem un pārsteigumiem, it sevišķi drošības jomā, un līdzīgs solās būt arī šis gads. Diskusijā tiks spriests, ko Latvijai nozīmē attiecības ar NATO, kā Latvija stiprina savas saites ar šo organizāciju, un vai solidaritāte valstu starpā progresē. Tāpat tiks vērtēta ASV prezidenta Donalda Trampa pozīcija attiecībā uz Baltijas valstīm.

Aizvadītajā gadā līdzīgas reģionālās diskusijas notika Daugavpilī, Liepājā, Cēsīs un Jelgavā, bet pēc diskusijas Rēzeknē, nākamā pasākuma norise plānota 26. maijā Ventspilī.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)