Banner 980x90

Rēzeknē notiks Otrā pasaules kara beigu 72.gadadienai veltīti pasākumi

Daugavpils, 9.maijs, LETA. Šodien Rēzeknē notiks Otrā pasaules kara beigu 72.gadadienai veltīti pasākumi, aģentūra LETA noskaidroja Rēzeknes pilsētas pašvaldībā.

Starptautiskās akcijas "Nemirstīgais pulks" dalībnieku pulcēšanās Festivāla parkā sāksies plkst.15.30, gājiena sākums - plkst.16.15. Plkst.16.30 pie pieminekļa "Rēzeknes atbrīvotājiem" no nacistiskās Vācijas karaspēka (Aļoša) sāksies svētku saiets, kurā klātesošos uzrunās pašvaldības, Krievijas Federācijas un Baltkrievijas Republikas konsulātu pārstāvji, citas oficiālas personas.

Svētku pasākumus plkst.20 turpinās koncerts Festivāla parkā, kurā uzstāsies Rēzeknes mākslinieciskie kolektīvi, kā arī viesi no Pleskavas. Uzvaras pār nacistisko Vāciju 72.gadadienai veltītos pasākumus plkst.22 noslēgs svētku salūts.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)