Banner 980x90

Rēzeknē notiks tautas deju kolektīvu koncerts "Griešanās meteņos"

Daugavpils, 21.febr., LETA. Šodien plkst.17 Rēzeknes kultūras namā notiks tradicionālais Rēzeknes izglītības un kultūras iestāžu tautas deju kolektīvu koncerts "Griešanās meteņos".

Kā aģentūru LETA informēja Rēzeknes Kultūras un tūrisma centra reklāmas speciāliste Maija Upeniece, katru gadu, kad ziemas dienas kļūst garākas, Rēzeknes Izglītības pārvalde sadarbībā ar izglītības un kultūras iestāžu tautu deju kolektīvu vadītājiem un Rēzeknes Kultūras un tūrisma centru organizē latviešu tautas deju koncertu, kurā bērni un jaunieši ar košām un dinamiskām dejām iegriež pavasari.

Koncertā piedalīsies Rēzeknes sākumskolas, Rēzeknes Valsts 1.ģimnāzijas, Rēzeknes 5.vidusskolas, Rēzeknes valsts poļu ģimnāzijas, Rēzeknes Katoļu vidusskolas, Rēzeknes tehnikuma un "Rēzeknes Kultūras un tūrisma centra" deju kolektīvi. Ieeja koncertā - par brīvu.

No plkst.14 kultūras nama foajē SIA "Rimora" piedāvās karstas mājas pankūkas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)