Banner 980x90

Rēzeknē notiks Valsts robežsardzes koledžas 25.gadadienai veltītā tematiskā izstāde

Daugavpils, 19.maijs, LETA. Šodien no plkst.13 līdz 15 Rēzeknes pilsētas Festivāla parkā notiks Valsts robežsardzes koledžas (VRK) 25.gadadienai veltītā tematiskā izstāde, aģentūru LETA informēja VRK vadītāja palīdze Valentīna Terehova.

Pasākuma gaitā visiem interesentiem būs iespēja apskatīt Valsts robežsardzes tehniskos un speciālos līdzekļus, VRK mācību ieročus, ekipējumu, tai skaitā: trauksmes grupas ekipējumu, un tehniku, izmantot šaušanas trenažieri "Scatt", redzēt VRK kinologu un dienesta suņu paraugdemonstrējumus, kā arī saņemt atbildes par uzņemšanas noteikumiem un mācībām VRK.

Izstādes mērķis ir iepazīstināt jauniešus ar Valsts robežsardzes darbību, robežsarga profesiju, uzņemšanas noteikumiem un karjeras iespējām.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)