Banner 980x90

Rēzeknē notiks zibakcija "Pa - runuosim, - raksteisim, - dūmuosim latgaliski"

Daugavpils, 23.apr., LETA. Piektdien, 27.aprīlī, plkst.11.30 Rēzeknē pie pilsētas Centrālās bibliotēkas notiks zibakcija "Pa - runuosim, - raksteisim, - dūmuosim latgaliski", aģentūru LETA informēja Rēzeknes Kultūras un tūrisma centra reklāmas speciāliste Maija Upeniece.

Zibakcija veltīta 27.aprīlim - Latgales kongresa dienai. Tās mērķis ir atgādināt par svarīgiem Latgales vēstures notikumiem un izcelt latgaliešu valodu kā nozīmīgu un īpašu latgaliskās identitātes sastāvdaļu.

Rēzeknes Centrālās bibliotēkas direktores vietniece Ruta Suseja informē, ka akcijas gaitā varēs arī iepazīt 2017.gadā bibliotēkā visvairāk lasītās latgaliešu grāmatas, rakstīt uz trotuāra latgaliešu domugraudus, atkārtot zināmus un iemācīties vēl nezināmus latgaliešu valodas vārdus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)