Banner 980x90

Rēzeknē notikusi maģistrālā ūdensvada avārija

Daugavpils, 28.jūn., LETA. Rēzeknē, Ventspils ielā 9 notikusi maģistrālā ūdensvada avārija, aģentūru LETA informēja SIA "Rēzeknes ūdens" sabiedrisko attiecību speciāliste Sandra Jonikāne.

Avārija notikusi šorīt ap plkst.5.30 un patlaban tā jau ir lokalizēta.

Pašlaik notiek saskaņošanas darbi ar apakšzemes komunikāciju turētāju – siltumtīklu, "Latvenergo" un "Lattelecom" pārstāvjiem, lai varētu sākt rakšanas darbus un novērst avāriju.

Bez ūdensapgādes ir palikuši lietotāji dzīvojamajās mājās: Dārzu ielā 80 un 74, Ventspils ielā 4, 5, 6, 9, un 11, Stacijas ielā 18 un 20, kā arī Raiņa ielā 58.

SIA "Rēzeknes ūdens" brigādes ir gatavas darbam, avārijas novēršanas darbus plānots sākt tiklīdz tiks saņemti nepieciešamie saskaņojumi.

Lai iedzīvotājiem būtu iespēja saņemt dzeramo ūdeni, Ventspils ielā avārijas rajonā būs pieejama SIA "Rēzeknes ūdens" dzeramā ūdens muca zilā krāsā ar uzrakstu "Dzeramais ūdens". Dzeramā ūdens krājumi pēc nepieciešamības tiks papildināti.

Paredzams, ka ūdensapgāde tiks atjaunota jau šodien pēcpusdienā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)