Banner 980x90

Rēzeknē nozieguma izdarīšanas brīdī aiztur agresīvus laupītājus

LETA
LETA
Daugavpils, 31.maijs, LETA. Rēzeknē kādā parkā nozieguma izdarīšanas brīdī policijas darbinieki aizturējuši agresīvus laupītājus, trīs policijas redzeslokā jau iepriekš vairākkārt nonākušus vīriešus.

Kā aģentūru LETA informēja Valsts policijas (VP) Latgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Ksenija Belova, 29.maijā, ap plkst.14 Rēzeknes iecirkņa policisti, veicot ierasto patrulēšanu Rēzeknes pilsētā, pamanīja, ka parkā tiek piekauts vīrietis. Likumsargi nekavējoties devās notikuma vietā, noskaidroja notikušā apstākļus, un aizturēja iespējamos vainīgos.

Pēc policijas rīcībā esošās informācijas, cietušais kopa ar kādu sievieti bija sēdējis parkā uz soliņa, brīdī kad pie viņiem pienākuši trīs agresīvi noskaņoti vīrieši un sākuši konfliktēt. Konflikts pāraudzis kautiņā, kura gaitā vīrieši piekāvuši cietušo un nolaupījuši viņa mobilo telefonu.

Saistībā ar notikušo pret aizturētajiem uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 176.panta 2.daļas - par laupīšanu, ja to izdarījusi personu grupa pēc iepriekšējas vienošanās.

Par šādu likumpārkāpumu vainīgajām personām paredzēts sods ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz astoņiem gadiem, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas un ar probācijas uzraudzību uz laiku līdz trim gadiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)