Banner 980x90

Rēzeknē par 1,3 miljoniem eiro rekonstruēs Rūpnīcas un Metālistu ielu

Rēzeknē jau tuvākajā laikā sāksies Rūpnīcas un Metālistu ielas rekonstrukcija, aģentūru LETA informēja Rēzeknes pilsētas pašvaldības Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Darbu gaitā paredzēts rekonstruēt Rūpnīcas ielu no Atbrīvošanas alejas līdz Metālistu ielai un Metālistu ielu visā tās garumā. Abās ielās tiks pilnībā nomainīts asfalta segums, sakārtotas komunikācijas, izveidoti trotuāri un nomainīts apgaismojums.

Būvdarbus veiks iepirkumā uzvarējusī AS "Kauno tiltai", darbus plānots pabeigt līdz 31.oktobrim.

Abu ielu remontam paredzēts izlietot 1 323 395 eiro. Metālistu ielas remontam pašvaldības budžetā ir paredzēti 441 608 eiro, bet Rūpnīcas ielas remontam - 138 488 eiro, 170 150 eiro ir mērķdotācija no Autoceļu fonda, bet atlikušo projekta realizācijai nepieciešamo summu Rēzeknes dome plāno rast, ņemot Valsts kasē 573 150 eiro aizņēmumu.

Ielu rekonstrukcijas gaitā tajās esošajām dzīvojamajām mājām tiks nodrošināta operatīvo dienestu transporta piekļuve, savukārt privātā autotransporta vadītāji aicināti būt uzmanīgiem un ievērot ceļa zīmes un ar ielu rekonstrukcijas darbu veikšanu saistītos aizliegumus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)