Banner 980x90

Rēzeknē par 645 000 eiro pārbūvēs Ludzas ielu

Daugavpils, 16.apr., LETA. Jau tuvākajā laikā Rēzeknē plānots sākt Ludzas ielas pārbūves darbus, aģentūru LETA informēja Rēzeknes pilsētas pašvaldībā.

Būvdarbu gaitā Ludzas ielā paredzēts nomainīt apgaismojuma sistēmu, uzstādot jaunus apgaismojuma balstus un saglabājot esošos gaismas ķermeņus, ierīkot lietus kanalizācijas sistēmu ar smilts un naftas produktu filtra aku.

Ielas braucamā daļa turpmāk būs septiņus metrus plata. Platāki un ērtāki gājējiem kļūs arī trotuāri. Lai novērstu patvaļīgu transportlīdzekļu novietošanu ielas brauktuves zonā, blakus esošajai auto remontdarbnīcai Ludzas ielā paralēli brauktuvei plānots izbūvēt sešas stāvvietas.

Būvdarbs veiks SIA "Ceļi un tilti", to kopējās izmaksas ir 645 249 eiro. Ludzas ielas pārbūves termiņš - desmit mēneši, neieskaitot tehnoloģiskos pārtraukumus.

Rēzeknes pilsētas domes Attīstības pārvaldes vecākais projektu vadītājs Imants Mekša informēja, ka patlaban tiek kārtota būvdarbu sākšanai nepieciešamā dokumentācija un izstrādātas satiksmes organizācijas shēmas. Būvdarbus plānots sākt 7.maijā.

Ludzas ielas pārbūve Rēzeknē notiek projektā "Latgales ielas posma no Daugavpils ielas līdz Kr.Barona ielai un Ludzas ielas infrastruktūras pārbūve, uzlabojot Rēzeknes pilsētas satiksmes funkcionalitāti un nodrošinot teritorijas uzņēmējdarbības attīstībai".

Būvuzraudzību nodrošina SIA "Baltline Globe" atbildīgais būvuzraugs Jurijs Gruduls, autoruzraudzību - SIA "KEM" atbildīgais autoruzraugs Mārtiņš Kiščenko.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)