Banner 980x90

Rēzeknē piedāvā paaugstināt latviešu valodas prasmes

SIA "Mācību un konsultāciju centrs ABC" piedāvā Rēzeknē bez maksas apgūt vai paaugstināt latviešu valodas prasmes, pilsētas informācijas portāls Rezekne24.lv uzzināja Rēzeknes pilsētas domē.

Mācības tiks uzsāktas no septembra. Apmācību programmas ilgums: 100 akadēmiskās stundas.

Pirms mācību uzsākšanas studenti tiks testēti, lai noteiktu esošo valodas zināšanu līmeni, tādējādi nodrošinātu efektīvu un mērķtiecīgu apmācību.

Mācību laikā studenti tiek nodrošināti ar bezmaksas mācību grāmatām, darba burtnīcām, kā arī nepieciešamajiem materiāliem, lai veiksmīgi apgūtu latviešu valodu.

Mācību grupās tiks uzņemti interesenti, kuri nav apmeklējuši citus tāda paša līmeņa latviešu valodas kursus, kurus finansējusi Rīgas dome, Nodarbinātības valsts aģentūra, Latviešu valodas aģentūra, Pilsonības un migrācijas lietu pārvalde, Sabiedrības integrācijas fonds, Kultūras ministrija vai cita institūcija.

Lai pieteiktos mācībām lūdzam zvanīt pa tālr. 26457924, vai rakstīt uz e-pastu: abc@abc.edu.lv

SIA "Mācību un konsultāciju centrs ABC" ir akreditēta izglītības iestāde, kas sniedz pieaugušo apmācību pakalpojumus jau vairāk kā 10 gadus visā Latvijas teritorijā. Mācību projekts ir tapis ar Sabiedrības integrācijas fonda (SIF) finansiālu atbalstu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)