Banner 980x90

Rēzeknē sākas izstāde "Latgales uzņēmējs 2016"

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Piektdien, 23.septembrī Rēzeknē, Latgales vēstniecībā "Gors", sākas un līdz 24.septembrim norisināsies lielākā Latgales reģiona uzņēmēju izstāde "Latgales uzņēmējs 2016", aģentūru LETA informēja Rēzeknes pilsētas pašvaldībā.

Izstādē apmeklētāju uzmanībai tiks piedāvātas jaunāko pakalpojumu un preču prezentācijas, notiks degustācijas, tirdzniecība, kā arī būs iespēja iepazīties ar Latgales novadu pašvaldību piedāvājumiem, katram novadam raksturīgajiem produktiem un saņemt tūrisma informāciju. Pie koncertzāles varēs baudīt Latgalei raksturīgos gardumus mājražotāju un amatnieku gadatirgū, kā arī apskatīt Nacionālo bruņoto spēku tehniku.

Līdzīgi kā pērn rīkotajās "Uzņēmēju dienās Latgalē", arī šogad uzņēmējiem pasākuma gaitā būs iespēja papildināt zināšanas Biznesa iespēju forumā, kas norisināsies šodien no plkst.12.30 Latgales vēstniecības "Gors" semināru zālē. Tā laikā tiks izvērtēti pasaules globālie notikumi - "Brexit", ASV prezidenta vēlēšanas, karadarbības zonas - un to ietekme uz uzņēmējdarbību Latvijā, kā arī notiks diskusija par reģionālajām aktualitātēm saistībā ar Latgales Speciālās ekonomiskās zonas izveidi un darbaspēka pieejamību.

Savu dalību pasākuma atklāšanā apstiprinājis arī vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Kaspars Gerhards (VL-TB/LNNK), kurš šodien ir plānojis doties vizītē uz Latgali.

"Speciālās ekonomiskās zonas izveidošana ir būtisks priekšnosacījums, lai Latgales reģiona attīstība notiktu ne tikai uz papīra, bet arī realitātē. Tādēļ sagaidām, ka biznesam labvēlīga vide radīs jaunas darbvietas, nomaksātus nodokļus un Latgales reģiona attīstību," tā Gerhards raksturoja šā gada maijā Saeimā apstiprināto Latgales Speciālās ekonomiskās zonas likumu.

Izstādi "Latgales uzņēmējs 2016" sadarbībā ar Latgales plānošanas reģionu rīko Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera, kas apvieno visu Latvijas reģionu un tautsaimniecības nozaru mikro, mazos, vidējos un lielos uzņēmumus.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)