Banner 980x90

Rēzeknē sākas starptautiska zinātniski praktiskā konference "Māksla un mūzika kultūras diskursā"

Daugavpils, 10.nov., LETA. Šodien Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmijā (RTA) sākas un 11.novembrī turpināsies nu jau sestā starptautiskā zinātniski praktiskā konference "Māksla un mūzika kultūras diskursā", aģentūru LETA informēja Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmijas (RTA) Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Konferences mērķis ir turpināt attīstīt starptautisko sadarbību starp Eiropas Savienības (ES), Ziemeļvalstu un Neatkarīgo Valstu Sadraudzības (NVS) zinātniekiem un zinātnes institūcijām, veicinot starpdisciplināro pētniecību un praktiskās pieredzes apmaiņu mākslā un mūzikā.

Šodien plkst.14.45 RTA Mākslas terasē notiks arī starptautiskā plakātu konkursa "Ceļā uz Latvijas simtgadi" darbu izstādes atklāšana un dalībnieku apbalvošana.

Konferenci rīko RTA sadarbībā ar Kauņas kolēģiju (Lietuva), P.M.Mašerova vārdā nosaukto Vitebskas Valsts universitāti (Baltkrievija) un Pleskavas Valsts universitāti (Krievija).

Sākot no šodienas RTA vestibilā ikviens varēs apskatīt arī Leilas Amālijas Kušneres un Marijas Kušneres darbu izstādi "Baltā lapa rudenī".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)