Banner 980x90

Rēzeknē sākusies Daugavpils ielas posma pārbūve

Daugavpils, 31.okt., LETA. Rēzeknē sākušies būvdarbi Daugavpils ielas posmā no Latgales līdz Kuldīgas ielai, aģentūru LETA informēja Rēzeknes pilsētas pašvaldībā.

Šogad Daugavpils ielā paredzēts izbūvēt jaunu lietus ūdens kanalizācijas kolektoru un virs lietus ūdens kanalizācijas kolektora izbūvēt drenāžas cauruļvadu.

Kā informēja Rēzeknes pilsētas domes Attīstības pārvaldes vecākais projektu vadītājs Imants Mekša, Daugavpils ielā tiks ierīkoti arī apgaismojuma tīkli un sakārtota ceļa braucamā daļa. Kanalizācijas kolektoru paredzēts pievienot esošajam lietus ūdens kanalizācijas kolektoram Latgales ielā. Daugavpils ielas kreisajā pusē, raugoties no Latgales ielas puses, esošo stāvlaukumu paredzēts nodalīt no brauktuves, izveidojot divas vienvirziena nobrauktuves.

Darbi ir ieplānoti tā, lai pēc Daugavpils ielas posma pārbūves būvuzņēmēji varētu sākt Latgales ielas pārbūvi, sakārtoto Daugavpils ielas posmu izmantojot kā apbraucamo ceļu.

Darbi tiek veikti projektā "Latgales ielas posma no Daugavpils ielas līdz Kr.Barona ielai un Ludzas ielas infrastruktūras pārbūve, uzlabojot Rēzeknes pilsētas satiksmes funkcionalitāti un nodrošinot teritorijas uzņēmējdarbības attīstībai", projekts noslēgsies 2018.gada beigās.

Projekta gaitā pārbūvējamais ielas posms pilnībā atrodas pilsētas administratīvajā teritorijā, un pārbūvēto Latgales un Ludzas ielu posmu kopējais garums sasaistei ar TEN-T tīklu būs 1170 metri. Projekta kopējās izmaksas ir 5 378 592 eiro, tai skaitā Kohēzijas fonda finansējums - 2 392 240 eiro un valsts budžeta dotācija - 172 377 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)