Banner 980x90

Rēzeknē svinēs Robežsargu dienu

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Pirmdien, 7.novembrī Rēzeknē svinēs Robežsargu dienu, kura kopš 2015.gada iekļauta svinamo dienu kalendārā, pilsētas informācijas portālu Rezekne24.lv informē Valsts robežsardzes koledžas vadītāja palīdze Valentīna Terehova.

Valsts robežsardzes koledža (VRK) Rēzeknē organizēs vairākus svinīgus Robežsargu dienai veltītus pasākumus.

7.novembrī plkst.12.00 pie Latgales atbrīvošanas pieminekļa "Vienoti Latvijai" notiks svinīgais zvēresta došanas pasākums 120 VRK Profesionālās izglītības dienesta kadetiem, kuri uzsāka mācības pēc profesionālās tālākizglītības programmas "Robežapsardze" šī gada 26.septembrī, kā arī ziedu nolikšana pie pieminekļa.

Plkst.12.40 robežsargi dosies gājienā uz Rēzeknes pilsētas Festivāla parku, kur tiks atklāta tematiskā izstāde. VRK prezentēs Valsts robežsardzes ieročus,  transportlīdzekļus, tehniskos un speciālos līdzekļus, piedāvās iespēju pielaikot trauksmes vienības ekipējumu, redzēt kinologu un dienesta suņu paraugdemonstrējumus, kā arī piedalīties citās interesantās aktivitātēs. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)