Banner 980x90

Rēzeknes Augstskolu absolvē 284 jauni speciālisti

Rēzeknes Augstskolā (RA) sācies izlaidumu laiks. Šis studiju gads ir bijis ļoti piesātināts - augstskolas studenti sāka izmantot jaunās inženierzinātņu laboratorijas nesen uzbūvētajā Inženieru fakultātes ēkā, intensīvi tika stiprināta sakne ar darba devējiem, lai nodrošinātu studējošajiem labākas prakses iespējas, pilnveidota sadarbība ar ārvalstu partneriem, lai sekmētu internacionalizāciju.

Jūnijā Rēzeknes Augstskolas diplomu saņems 284 jaunie speciālisti - tie ir dažādu studiju virzienu absolventi - ekonomisti, inženieri, juristi, pedagogi, filologi, dizaineri. Rēzeknes Augstskolas studiju daļas vadītāja Alvīne Kazinika norāda, ka vislielākais absolventu skaits ir profesionālā maģistra studiju programmā "Speciālā pedagoģija" - 33, kā arī profesionālā bakalaura studiju programmā "Vides inženieris" - 22. "Rēzeknes Augstskolas absolventu skaits ik gadu ir atšķirīgs. Salīdzinoši liels absolventu skaits ir studiju programmā "Tiesību zinātne" (22), "Būvniecība" (11) un "Ekonomika" ar specializāciju finanses un grāmatvedība" (15).

Rēzeknes Augstskola šobrīd ir moderna izglītības iestāde, kas nodrošina augstākajiem kvalitātes standartiem atbilstošu izglītību un pētniecību. RA ir studējošo skaita ziņā septītā lielākā valsts augstskola ar 15 studiju virzieniem, starptautiski atpazīstamu pētniecisko darbību un piesātinātu kultūras dzīvi.

RA Sabiedrisko attiecību nodaļa

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)