Banner 980x90

"Rēzeknes autobusu parks" pērn gadu noslēdz ar 10 000 eiro peļņu

AS "Rēzeknes autobusu parks" pagājušo gadu noslēgusi ar 10 000 eiro peļņu, būtiski uzlabojot finanšu rādītājus salīdzinājumā ar 2013.gadu, kuru uzņēmums beidza ar 93 173 eiro zaudējumiem, liecina otrdien, 14.aprīlī, akcionāru pilnsapulcē apstiprinātais uzņēmuma 2014.gada pārskats.

Kā aģentūra LETA uzzināja AS "Rēzeknes autobusu parks" administrācijā, panākt, ka uzņēmums strādā ar peļņu, AS "Rēzeknes autobusu parks" izdevies, lielā mērā pateicoties tam, ka reģionālo pārvadājumu pasūtītājs regulāri norēķinās ar uzņēmumu par sniegtajiem pakalpojumiem. Uzņēmuma apgrozījums pērn saglabājies iepriekšējā gada līmenī - aptuveni 610 000 eiro.

Saskaņā ar akcionāru pilnsapulcē apstiprināto AS "Rēzeknes autobusu parks" darbības plānu 2015.gadam šogad uzņēmums paredzējis iegādāties jaunu tehniku, piedalīties konkursā par tiesībām veikt pasažieru pārvadājumus, kā arī attīstīt pārējās uzņēmuma darbības jomas - rezerves daļu mazumtirdzniecību un korpusa mēbeļu ražošanu.

Akcionāru pilnsapulcē tika lemts arī par AS "Rēzeknes autobusu parks" uzņēmuma valdes un padomes locekļu atbrīvošanu no atbildības par visu darbības periodu, ievēlēta uzņēmuma jaunā padome, kuru arī šogad turpinās vadīt Larisa Smule, noteikts atalgojums padomes locekļiem 2015.gadam, kā arī izskatīt citi jautājumi.

Kā liecina "Firmas.lv" informācija, "Rēzeknes autobusu parks" reģistrēts 1991.gadā. Tā pamatkapitāls ir 315 309 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)