Banner 980x90

Rēzeknes BJSS uzvar Rīgas futbola skolas komandu

Rēzeknes BJSS 11.maijā 1.līgas čempionātā futbolā, savā laukumā pašās spēles beigās iesita uzvaras vārtus un izcīnīja pirmo uzvaru čempionātā,pilsētas informācijas portālu Rezekne24.lv informēja Rēzeknes pilsētas domes Sporta pārvaldes vadītāja vietniece Valentīna Svilāne.

Rēzeknes BJSS uzvarēja Rīgas futbola skolas komandu ar rezultātu 1:0.

Rēzekniešu labā uzvaras vārtus 90+2 minūtē guva Mihails Pavlovs. Šajā spēlē laukumā bija vārtsargs Aleksejs Maslobojevs, laukuma spēlētāji Anatolijs Istrankins, Otto Rihters, Ervīns Krainis (81’ Valdis Vizulis), Aigars Smirnovs (46’ Pāvels Aksjonovs), Vjačeslavs Vansovičs, Edgars Vjalkins (46’ Sergejs Iļjahins (72’ Edgars Kleins)), Vitālijs Aguls, Dmitrijs Suvorovs (64’ Dmitrijs Silovs), Vjačeslavs Kondakovs, komandas galvenais treneris Aleksandrs Štekeļs, direktors Žanis Ārmanis.

Rēzeknieši šajā spēlē saņēma divus brīdinājumus – par nesportisku uzvedību V.vansovičs (42.min.) un par rupju spēli cīņā par bumbu Kondakovs (63.min.). Ar šo uzvaru Rēzeknes BJSS pakāpās turnīra tabulā uz 11.vietu.

6.kārtas spēļu rezultāti:

* FK Daugava Rīga-2/Šitika FS – Valmieras FK/ BSS – 0:0
* FK Auda – FK Jēkabpils/ JSC – 4:0
* BFC Daugava –Tukums 2000/ TSS/Salaspils – 7:0
* FC Jūrmala-2 - FB Gulbene – FK – 1:4
* Jelgava-2 – SFK Varavīksne – 2:2
* FS Metta-2 - Skonto FC- 2 – 1:1

Nākošā spēle Rēzeknes BJSS 18.maijā izbraukumā ar Valmieras FK komandu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)