Banner 980x90

Rēzeknes dome izsludina SPA viesnīcas kompleksa metu konkursu

Daugavpils, 27.febr., LETA. Rēzeknes pilsētas dome izsludinājusi atklātu SPA viesnīcas kompleksa metu konkursu, kurā dalībnieki tiek aicināti pieteikties līdz 11.aprīlim, aģentūru LETA informēja Rēzeknes pilsētas pašvaldībā.

Darba uzdevums ietver viesnīcas ēkas un SPA kompleksa un pieguļošās teritorijas Brīvības ielā 23 (8995 kvadrātmetri) maketa izstrādi. Abas celtnes ir plānotas savstarpēji savienotas. Ēkai jābūt energoefektīvai, ar minimālu elektroenerģijas patēriņu no pilsētas elektrotīkla.

Vērtējot piedāvājumus, īpaša vērība tiks veltīta ēku funkcionalitātei, kompozicionālajiem un interjera risinājumiem, teritorijas plānojumam un satiksmes organizācijai. Konkursa nolikums paredz, ka žūrija izvēlēsies trīs labākos projektus, kuru autori saņems naudas prēmijas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)