Banner 980x90

Rēzeknes novada domei piešķirs 319 571 eiro karavīriem paredzētu dzīvokļu remontam

Rīga, 26.marts, LETA. Valdība šodien atbalstīja 319 571 eiro piešķiršanu Rēzeknes novada domei, lai Lūznavas pagastā varētu izremontēt karavīriem paredzētus dzīvokļus.

Rēzeknes novada dome pērn rudenī pieņēmusi lēmumu, kas paredz nodot bez atlīdzības Aizsardzības ministrijai (AM) 16 Rēzeknes novada pašvaldībai piederošus dzīvokļu īpašumus, kuri atrodas Jaunatnes ielā Lūznavas pagastā, lai AM tajos izveidotu Nacionālo bruņoto spēku profesionālā dienesta karavīriem dienesta dzīvojamās telpas.

Lai šie 16 dzīvokļi līdz ar to dienesta statusa noteikšanu būtu uzreiz izmantojami NBS karavīru vajadzībām, ar Rēzeknes novada pašvaldību ir panākta vienošanās, ka remontdarbus un dzīvokļu aprīkošanu ar mēbelēm un iekārtām paralēli īpašumtiesību maiņas procesa virzībai organizēs pašvaldība.

Ņemot vērā minēto, valdība šodien atbalstīja līdzekļu piešķiršanu no AM budžeta, lai varētu izremontēt dzīvokļus un tos aprīkot ar mēbelēm.

Jau ziņots, ka Lūznavas pagastā tiek veidota Lūznavas militārā bāze. Likums paredz, ka profesionālā dienesta karavīru dienesta vietā uz dienesta laiku nodrošina ar dienesta dzīvojamo telpu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)