Banner 980x90

Rēzeknes novadā iereibis vadītājs bez tiesībām mēģina piekukuļot policistus

Rīga, 1.apr., LETA. Pagājušās nedēļas nogalē Rēzeknes novadā aizturēts autovadītājs bez transportlīdzekļa vadīšanas tiesībām, turklāt viņš pie auto stūres bija sēdies reibumā un, mēģinot izvairīties no soda, policijas darbiniekiem piedāvāja kukuli, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes pārstāve Ksenija Belova.

Policistiem patrulējot Ozolmuižas pagastā, pamanīta kāda automašīna, kas braukusi ar manāmi lielāku ātrumu, nekā atļauts. Pēc transportlīdzekļa apturēšanas un pārbaudes konstatēts, ka "BMW" vadītājs, 1967.gadā dzimis vīrietis, vadījis transportlīdzekli autovadītāja tiesībām. Turklāt vīrietis bijis 0,36 promiļu stiprā alkohola reibumā.

Lai izvairītos no atbildības par automašīnas vadīšanu atrodoties alkohola reibuma stāvoklī un bez tiesībām, vīrietis policijas darbiniekiem piedāvāja kukuli 50 eiro apmērā.

Vīrietim draud kriminālatbildība gan par transportlīdzekļa vadīšanu alkohola reibumā un bez tiesībām, gan arī par kukuļa piedāvājumu policijas darbiniekiem.

Policija aicina vadītājus nebūt pārgalvīgiem un atcerēties, ka alkohols un jebkāda veida transportlīdzekļa vadīšana ir divas nesavienojamas lietas, turklāt pieredze liecina, ka iereibis transportlīdzekļa vadītājs apdraud ne tikai pats savu veselību un dzīvību, bet arī rada draudus citiem ceļu satiksmes dalībniekiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)