Banner 980x90

Rēzeknes novadā Nagļos svinēs tradicionālo Zvejniekdienu

Daugavpils, 3.jūl., LETA. Sestdien, 8.jūlijā, Rēzeknes novadā, Nagļos tiks svinēta Zvejniekdiena un norisināsies sporta svētki, aģentūru LETA informēja Rēzeknes novada pašvaldībā.

Rīta cēlienā no plkst.6 līdz 10.20 pie ūdenskrātuves slūžām notiks dažādas sacensības: makšķerēšana, laivošana, izturības, veiklības un spēka pārbaude uz ūdens un ūdenī. Svētku svinīga atklāšana paredzēta plkst.10.30 sporta laukumā kopā ar pūtēju orķestri "Dekšāres".

Plkst.12 sāksies šī gada jaunums – velosacensības visām vecumu grupām. Visas dienas garumā norisināsies sporta spēles, individuālie starti un dažādas atrakcijas gan bērniem, gan pieaugušajiem. Būs sacensības gan sievietēm, gan vīriešiem atsevišķi, spēkavīru sacensības un roku laušanās sacensības.

No plkst.13 līdz 17 darbosies piepūšamās atrakcijas bērniem, paralēli notiks dažādas sacensības, būs iespēja trenēties uz līdzsvara lentas un gūt iemaņas "Dzeda trenažīrī".

Vakara izklaides programmā plkst.22 paredzēts jauks koncerts ar Nagļu tautas nama kolektīvu piedalīšanos, bet plkst.23 sāksies zaļumballe kopā ar grupu no Jelgavas "Tandēms trijatā".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)