Banner 980x90

Rēzeknes novadā sākas militārās mācības

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Pirmdien, 9.maijā, Rēzeknes novada teritorijā sāksies un līdz trešdienai, 18.maijam, turpināsies Nacionālo bruņoto spēku rīkotās Sauszemes spēku kājnieku brigādes mācības, aģentūru LETA informēja Rēzeknes novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Madara Ļaksa.

No šodienas līdz 13.maijam Čornajas, Kaunatas un Stoļerovas pagasta teritorijā Kaujas atbalsta bataljona rota ir plānojusi veikt taktiskās nodarbības ar patruļbāzes ierīkošanu pie ūdenstilpes un speciālo šāvienu imitācijas līdzekļu izmantošanu.

Savukārt no pirmdienas, 16.maija, līdz trešdienai, 18.maijam, Čornajas un Griškānu pagasta teritorijā notiks taktiskās nodarbības ar patruļbāzes ierīkošanu un speciālo šāvienu imitācijas līdzekļu izmantošanu. Plānotajās apmācībās piedalīsies 50 karavīri pilnā kaujas ekipējumā, kā arī tiks iesaistītas militārās autotransporta vienības.

Iedzīvotāji aicināti neuztraukties, redzot militārās tehnikas un karavīru pārvietošanos pa apkārtnes autoceļiem. Militāro mācību laikā netiks nodarīts kaitējums privātpersonu īpašumiem vai apkārtējai videi, kā arī tiks ievēroti visi ugunsdrošības noteikumi.

Bruņotie spēki atvainojas par sagādātajām neērtībām, kas var īslaicīgi rasties saistībā ar troksni vai militārās tehnikas pārvietošanos.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)