Banner 980x90

Rēzeknes novadā teātra pulciņi var pretendēt uz 300 eiro atbalstu no pašvaldības

Rīga, 9.janv., LETA. Rēzeknes novada pašvaldības Izglītības pārvalde izsludinājusi konkursu par finansējuma piešķiršanu materiālās bāzes papildināšanai leļļu teātra un teātra mākslas aktivitātēm, un maksimālais piešķiramais atbalsts ir 300 eiro, aģentūra LETA uzzināja novada pašvaldībā.

Konkursa mērķis ir atbalstīt bērnu un jauniešu aktivitātes un ieinteresētību leļļu teātra un teātra mākslas jomā. Konkursā var piedalīties novada izglītības iestādes, interešu izglītības pulciņi un skolēnu pašpārvaldes.

Kopējais leļļu teātra un teātra mākslas konkursam atvēlētais budžets 2019.gadā ir 2000 eiro. Viena pretendenta pieprasītā summa nedrīkst būt lielāka par 300 eiro, tādēļ paredzams, ka šogad tiks atbalstīti seši līdz septiņi projekti.

Projekti jāiesniedz līdz 22. janvārim. Vērtējot idejas par inventāra iegādi pulciņiem, konkursa komisija ņems vērā, vai inventārs un materiāli ir bērniem un jauniešiem nepieciešams un aktuāls, vai tas sekmē darbošanos leļļu teātra un teātra mākslas aktivitātēs, lietderīgu brīvā laika pavadīšanu un neformālu izglītošanos.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)