Banner 980x90

Rēzeknes novadā uz Izglītības pārvaldes vadītāja amatu piesakās 11 pretendenti

Ilustratīvs foto/ Foto: Pilseta24.lv
Ilustratīvs foto/ Foto: Pilseta24.lv
Rēzeknes novada domes izsludinātajam konkursam uz Izglītības pārvaldes vadītāja amatu pieteikušies 11 pretendenti, aģentūra LETA noskaidroja Rēzeknes novada pašvaldībā.

Šonedēļ plānots izvērtēt iesniegtos dokumentus un lemt, kurus no pretendentiem aicināt uz nākamo atlases kārtu. Tā varētu notikt pēc Lieldienām.

Uz Izglītības pārvaldes vadītāja amatu var pretendēt personas ar akadēmisko izglītību vai otrā līmeņa pedagoģisko augstāko izglītību, vismaz triju gadu darba pieredzi izglītības jomā vai izglītības vadības darbā, valsts valodas zināšanām augstākajā līmenī un angļu valodas zināšanām profesionālajai darbībai nepieciešamajā apjomā.

Pašreizējā Izglītības pārvaldes vadītāja Lilija Žukovska aģentūrai LETA iepriekš atzina, ka nolēmusi atstāt ieņemamo amatu, jo jūtas izsmēlusi savus resursus. "Līderim ir jābūt pietiekami spēcīgam. Es Izglītības pārvaldes vadītāja amatā stājos, kad man bija 40, nu ir pagājis 21 gads, uzskatu, ka šis amats ir jāpārņem kādam jaunākam," atzina Žukovska.

Pēc aiziešanas no amata Žukovska plāno vairāk uzmanības pievērst savai veselībai, pieļauj iespēju nodibināt NVO un pievērsties projektu rakstīšanai. "Laikam kādu brīdi Visumam ir jāļauj padomāt manā vietā," secina Žukovska.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)