Banner 980x90

Rēzeknes novadā vīrietis nozog seifu ar 4000 eiro

Daugavpils, 18.okt., LETA. Rēzeknes novadā policija aizturējusi vīrieti, kurš no kāda tirdzniecības objekta nozadzis seifu ar 4000 eiro, aģentūrai LETA pastāstīja Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Ksenija Belova.

Informāciju par to, ka Rēzeknes novadā, Griškānu pagastā, no kāda tirdzniecības objekta izdarīta seifa zādzība, Rēzeknes policijas iecirknī tika saņemta pagājušajā nedēļā. Bez naudas nozagtajā seifā atradās arī dažādi dokumenti.

Saistībā ar notikušo tika uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 175.panta 3.daļas - par zādzību, ja tā izdarīta, iekļūstot dzīvoklī vai citā telpā, vai ja tā izdarīta no glabātavas, ietaises, kas savieno glabātavas, vai transportlīdzekļa.

Par šādu likumpārkāpumu vainīgās personas soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz pieciem gadiem vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas.

Veicot izmeklēšanas darbības un realizējot operatīvu informāciju, Kriminālpolicijas darbinieki aizturēja iespējamo vainīgo personu - kādu 1990.gadā dzimušu vīrieti.

Veicot apskati aizdomās turamā vīrieša dzīvesvietā, likumsargi izņēma lietišķos pierādījumus - seifā glabāto naudu.

Vīrietim ir piemērots ar brīvības atņemšanu nesaistīts drošības līdzeklis.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)