Banner 980x90

Rēzeknes pašvaldība iznomās projekta gaitā tapušās ražošanas-biroju telpas

Rīga, 9.sept., LETA. 4.oktobrī plkst.10 Rēzeknes pašvaldība izsolēs piedāvās iespēju nomāt projekta gaitā renovētās ražošanas-biroju telpas Atbrīvošanas alejā 155a, aģentūru LETA informēja Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītājs Kārlis Pozņakovs.

Renovētajā objektā pašlaik pieejami divi no trim stāviem. Par katra stāva nomas tiesībām tiek rīkota atsevišķa izsole.

Ēkas otrā stāva kopējā platība ir teju 789 kvadrātmetri, kas sastāv no atvērtā tipa biroja telpas, balkona, ģērbtuvēm ar dušām, tualetes, apkopes inventāra telpām, ventilācijas iekārtu telpas, elektrosadales, gaiteņa un kāpņu telpām. Izsoles sākuma cena - 917,27 eiro mēnesī.

Savukārt trešā stāva platība ir 573 kvadrātmetri, un tajā ir atvērtā tipa biroja telpas ar ģērbtuvēm ar dušu, tualetes, apkopes inventāra, ventilācijas iekārtu telpām, elektrosadales telpas, gaiteņa un kāpņu telpām. Cena - 670,52 eiro mēnesī.

Objekts pieslēgts pilsētas centrālajām ūdensapgādes, kanalizācijas, lietus ūdens novadīšanas, siltumapgādes sistēmām. Otrais stāvs tiek kurināts ar tērauda paneļu radiatoriem. Ventilācijas sistēmu gaisa apstrādes agregātiem gaisa sildīšanai pēc rotācijas rekuperatoriem paredzēti ūdens kaloriferi. Telpās ir arī elektroenerģijas pieslēgums.

Nomas termiņš telpām ir 30 gadi.

Izsole tiek veikta, īstenojot projektu "Degradēto teritoriju atjaunošana, izveidojot biroja telpu un ražošanai paredzēto publisko infrastruktūru". Projekta īstenošanā ieguldīti 1,6 miljoni eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)