Banner 980x90

Rēzeknes pilsētas pašvaldība apbalvojusi vieglatlēti Latiševu-Čudari ar 3000 eiro naudas balvu

Daugavpils, 13.okt., LETA. Pateicoties par Rēzeknes vārda popularizēšanu, kā arī lai atbalstītu sportistes turpmāko izaugsmi, Rēzeknes pilsētas pašvaldība piešķīrusi vieglatlētei Guntai Latiševai-Čudarei 3000 eiro naudas balvu, aģentūru LETA informēja Rēzeknes pilsētas domes Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītājs Kārlis Pozņakovs.

Atzinību un 500 eiro naudas balvu pašvaldība piešķīrusi arī Latiševas-Čudares pirmajam un esošajam trenerim Pēterim Stripkānam.

2017.gada sezonā Latiševa-Čudare izcēlusies ar ļoti augstiem rezultātiem starptautiska līmeņa sacensībās, kļūstot par Eiropas čempioni 400 metru distancē U-23 vecuma grupā, iegūstot sudraba medaļu 200 metru distancē Universiādē, kā arī ierindojoties 14.vietā Pasaules čempionātā 400 metru distancē, kur uzrādīja labāko rezultātu Eiropas sportistu konkurencē.

Rēzeknes pilsētas domes priekšsēdētājs Aleksandrs Bartaševičs (S), sveicot sportisti, uzsvēra, ka viņas sasniegumi sportā ir tikai daļa no veiksmes stāsta, jo Latiševas-Čudares aktivitāte un dalība dažādos pasākumos iedvesmo pievērsties veselīgam dzīvesveidam un tiekties uz augstiem mērķiem arī citus cilvēkus.

Latiševa-Čudare pateicās par atbalstu, ko saņem no rēzekniešiem, kā arī solīja turpināt cītīgi trenēties un iesaistīties citās aktivitātēs. Sportiste uzsvēra arī sava trenera Stripkāna ieguldījumu viņas izaugsmē un sasniegumos.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)