Banner 980x90

Rēzeknes pilsētas svētkos būs bezmaksas sabiedriskais transports un papildreisi

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Rēzeknes pilsētas svētkos sabiedriskais transports visos pilsētas maršrutos (saskaņā ar autobusu kustības sarakstu) kursēs bez maksas, pilsētas informācijas portālu Rezekne24.lv informē Rēzeknes pilsētas domes Pilsētas saimniecības pārvaldes satiksmes organizācijas inženiere-ekonomiste Tatjana Botušanska.

Lai pilsētas iedzīvotājiem būtu ērtāk apmeklēt pilsētas svētku pasākumus, piektdien, 29.jūlijā, un sestdien, 30.jūlijā, Rēzeknes pilsētas sabiedriskais transports visos pilsētas maršrutos (saskaņā ar autobusu kustības sarakstu) kursēs bez maksas Tāpat tiks nodrošināti arī bezmaksas papildreisi naktī no sestdienas, 30.jūlija, uz svētdienu, 31.jūliju, pēc svētku salūta.

Lai iedzīvotājiem būtu iespēja klātienē vērot pilsētas svētku salūtu, no pieturām "Blaumaņa iela" un "Vipinga" plkst.23.45 aties SIA "Rēzeknes satiksme" autobusi, kas dosies uz Festivāla parku. Bet pēc salūta plkst.00.15 un plkst.01.00 no pieturām "Festivāla parks" aties autobusi vienlaicīgi gan Vipingas, gan Ziemeļu rajona virzienā.

Bezmaksas sabiedriskā transporta papildreisi aties no Blaumaņa ielas un Vipingas uz Festivāla parku plkst.00.30, bet uz Centru plkst.01.20. Savukārt no Festivāla parka Vipingas virzienā un Ziemeļu rajona virzienā autobusi aties arī plkst.23.25.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)