Banner 980x90

Rēzeknes slimnīcā pieņems dermatovenerologs

Pilseta24.lv
Pilseta24.lv
Ceturtdien, 4.augustā, no plkst.8.30 līdz plkst.11.00 SIA "Rēzeknes slimnīca" Ambulatorajā daļā (bijusī poliklīnika) 135.kabinetā pacientus pieņems dermatovenerologs profesors Jānis Ķīsis, pilsētas informācijas portālu Rezekne24.lv informē SIA "Rēzeknes slimnīca" sabiedrisko attiecību speciāliste Laura Sondore - Strode.

Jānis Ķīsis specializējies sarežģītu ādas un seksuāli transmisīvo, alerģisko slimību diagnostikā un ārstēšanā, kā arī lāzerķirurģijā.

Pacientu aprūpe notiek tikai pēc iepriekšēja pieraksta. Lai nozīmētu vizītes laiku, zvanīt pa tālruni +371 28699111.

Jānis Ķīsis praktizē dermatoloģijā kopš 1981.gada, absolvējis Rīgas Medicīnas institūtu.

Stažējies Vācijā, Itālijā, Šveicē, Kanādā un ASV, kā arī regulāri piedalās ikgadējos starptautiskos kongresos, semināros un apmācībās kursos visā pasaulē.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)