Banner 980x90

Rēzeknes slimnīcā speciālisti veiks redzes pārbaudi 

Otrdien, 26. aprīlī no plkst.11.00 SIA "Rēzeknes slimnīca" Diagnostikas centrā, 117.kabinetā acu centra "AdamEye" speciālisti veiks redzes pārbaudi Rēzeknes un apkārtējo novadu iedzīvotājiem, lai tādējādi savlaicīgi diagnosticētu kataraktu, kā arī citas acu saslimšanas, pilsētas informācijas portāls Rezekne24.lv uzzināja Rēzeknes pilsētas pašvaldībā.

Atkarībā no pakalpojuma apjoma, konsultācijas cena sākot no 5 eiro, savukārt bērniem, kā arī 1., 2. grupas invalīdiem, maznodrošinātām vai trūcīgām personām, uzrādot apliecību, konsultācijas būs bez maksas.

Iespējama redzes pārbaude briļļu iegādei. Speciālista izbraukumā diagnosticētās kataraktas operācijai acu centrā "Adam Eye" atlaide līdz 50%.

Vizīti var pieteikt pa tālruņiem 64622239, 22003871

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)