Banner 980x90

Rēzeknes slimnīcas trešā valdes locekļa amatā iecelta Mārīte Geida

Foto no Rēzeknes pašvaldības arhīva
Foto no Rēzeknes pašvaldības arhīva

(Ar jaunāko informāciju papildināta visa ziņa.)

SIA "Rēzeknes slimnīca" kapitāldaļu turētāja un slimnīcas vadības kopīgajā sēdē slimnīcas valdes locekļa ārstniecības jautājumos amatā iecelta Mārīte Geida.

Kā aģentūra LETA noskaidroja Rēzeknes pilsētas pašvaldībā, savas mediķa karjeras laikā Geida ir strādājusi par Maltas zonālās slimnīcas galveno ārsti, Sakstagala ambulances vadītāju, kā arī darbojusies Veselības obligātās apdrošināšanas valsts aģentūrā. Brīdī, kad tika iesniegts pieteikums valdes locekļa amatam, Geida strādāja Nacionālajā veselības dienestā, pildot Kontroles nodaļas un Kontroles un līgumu daļas vadītāja amata pienākumus, kā arī Rēzeknes slimnīcā, kur viņa darbojās kā veselības vadības aprūpes ārsts.

Rēzeknes slimnīcā Geida turpmāk būs atbildīga par uzņēmuma attīstības stratēģijas izstrādi un īstenošanu, uzņēmuma pamatdarbības nodrošināšanu, darba procesa plānošanu un vadīšanu, sadarbību ar valsts un pašvaldības iestādēm, slimnīcas medicīnisko ierīču reģistrācijas, atbilstības novērtēšanas, ekspluatācijas un tehniskās uzraudzības kontroli, pārskatu ārstniecības jomā sagatavošanu un iesniegšanu, medicīniskā personāla kvalifikācijas paaugstināšanas procesa veicināšanu un jauno speciālistu piesaisti.

Rēzeknes pilsētas domes izsludinātajam konkursam uz vakanto pašvaldības kapitālsabiedrības SIA "Rēzeknes slimnīca" trešā valdes locekļa amatu tika saņemti divi pieteikumi.

Jau vēstīts, ka aizvadītā gada nogalē SIA "Rēzeknes slimnīca" dibinātāji, pamatojoties uz Irēnas Rimšas iesniegumu, atbrīvoja viņu no ārstniecības iestādes valdes locekles amata.

Rēzeknes slimnīcas valdes locekles amatu Rimša atstājusi pēc pašas vēlēšanās. Viņa šo amatu ieņēma kopš 2013.gada septembra.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)