Banner 980x90

Rēzeknes tehnikuma lietošanā esošos nekustamos īpašumus nodod Viļānu novada pašvaldībai

Rīga, 16.jūl., LETA. Izglītības un zinātnes ministrijas (IZM) valdījumā esošie valsts nekustamie īpašumi, kas ir Rēzeknes tehnikuma lietošanā un vairs nav nepieciešami izglītības funkciju nodrošināšanai, tiks nodoti Viļānu novada pašvaldībai, šodien nolēma valdība.

Viļānu novada pašvaldībai tiks nodoti divi īpašumi - nekustamais īpašums Kultūras laukumā 1, Viļānos, kurā ietilpst mācību korpuss un darbnīca, un nekustamais īpašums Mehanizatoru ielā 23/1 ar četrām būvēm - katlu māju, garāžu, mācību darbnīcu un šķūni.

Nekustamais īpašums Mehanizatoru ielā ir saistīts ar fiziskai personai piederošu zemes vienību un ministrijai ar zemes īpašnieku bija noslēgts zemes nomas līgums, kuru pašlaik jāpārslēdz Viļānu novada pašvaldībai.

Nekustamos īpašumus IZM nodod Viļānu novada pašvaldībai īpašumā bez atlīdzības.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)