Banner 980x90

Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmijā notiks Informācijas diena

Daugavpils, 27.marts, LETA. Nākamnedēļ, 7.aprīlī, no plkst.10 Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmijā (RTA) norisināsies ikgadējais Informācijas dienas pasākums, aģentūru LETA informēja RTA Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Pasākuma gaitā varēs vairāk uzzināt par studiju iespējām, valsts finansētajām budžeta vietām, uzņemšanas nosacījumiem, dienesta viesnīcu, studiju un prakses iespējām ārzemēs, studentu ikdienas gaitām, kā arī nofotografēties īpašā RTA fotostūrītī, piedalīties dažādos studentu rīkotos konkursos un saņemt balvas.

Inženieru fakultātē būs iespēja apskatīt laboratorijas, notiks interaktīva nodarbība "Garšīgie likumi", kā arī Sergeja Boļšakova vārdā nosauktā pētniecisko ideju konkursa noslēguma pasākums.

Informācijas dienā darbosies arī informatīvie stendi, kuros studenti un mācībspēki sniegs aktuālo informāciju un atbildēs uz jautājumiem.

Pedagogiem informācijas dienā būs iespēja radoši pilnveidot profesionālo kompetenci, piedaloties RTA Mūžizglītības centra (MIC) piedāvātajos metodiski praktiskajos semināros.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)