Banner 980x90

Rēzeknes tiesai nodod krimināllietu pret uzņēmēju par nodokļu nenomaksāšanu 56 000 eiro apmērā

Rīga, 8.nov., LETA. Prokuratūra nodevusi Rēzeknes tiesai krimināllietu par izvairīšanos no nodokļu nomaksas lielos apmēros, radot valstij zaudējumus vairāk nekā 56 000 eiro apmērā, aģentūra LETA noskaidroja prokuratūrā.

Saskaņā ar lēmumu par krimināllietas nodošanu tiesai, nozieguma izdarīšanā apsūdzēta kāda uzņēmuma vienīgā valdes locekle ar paraksta tiesībām.

Apsūdzētā sieviete vienīgā atbildīgā par uzņēmuma saimniecisko darbību laikā no 2012.gada septembra līdz 2016.gada maijam, sistemātiski iesniedza Valsts ieņēmumu dienestam noteiktās atskaites - deklarācijas, pārskatus, ziņojumus, taču mantkārīgu motīvu vadīta, tīši neveica nodokļu maksājumus valsts budžetā pilnā apmērā, tādejādi nodarot valstij zaudējumu lielā apmērā 56 786 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)