Banner 980x90

Rēzeknes tiesas tiesnesis Andersons lūdz sevi atbrīvot no amata

Rīga, 27.marts, LETA. Rēzeknes tiesas tiesnesis Juris Andersons ir lūdzis sevi atbrīvot no amata pēc paša vēlēšanās, liecina tieslietu ministra Dzintara Rasnača (VL-TB/LNNK) iesniegums Saeimai.

Andersons lūdzis sevi atbrīvot no amata ar 23.septembri.

Par šo jautājumu lēmums būs jāpieņem Saeimai.

Kā ziņots, Andersons par tiesnesi strādā kopš 1987.gada, viņam 2001.gadā piešķirta otrā kvalifikācijas klase.

2005.gadā tiesnesim tika noteikts disciplinārsods - rājiens. Tas izteikts par tīšu likuma pārkāpumu tiesas lietas izskatīšanā. Izskatot administratīvo lietu par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā, tiesnesis personu atzina par vainīgu administratīvajā pārkāpumā - automašīnas vadīšanā alkohola reibumā, taču prettiesiski samazināja gan naudas soda apmēru, gan transportlīdzekļu vadītāja tiesību atņemšanas termiņu. Viņš arī nepiemēroja administratīvo arestu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)