Banner 980x90

Rēzeknes Valsts 1.ģimnāzijas ēkas pārbūves izmaksas sasniegs deviņus miljonus eiro

Rīga, 27.dec., LETA. Rēzeknes Valsts 1.ģimnāzijas ēkas pārbūve izmaksās 9 067 756 eiro, ieskaitot pievienotās vērtības nodokli (PVN), liecina pilsētas pašvaldības noslēgtais iepirkums.

Būvdarbus iecerēts veikt, izmantojot Eiropas Reģionālās attīstības fonda finansējumu, un pašlaik tas ir viens no lielākajiem pašvaldības īstenotajiem projektiem. Iecere paredz ēkas pārbūvi, jaunu dabaszinātņu un matemātikas kabinetu iekārtošanu, sporta infrastruktūras atjaunošanu un citus darbus.

Pašvaldības izsludinātajā iepirkumā par uzvarētāju trīs pretendentu konkurencē atzīta SIA "Latvijas energoceltnieks" ar 7 494 013 eiro bez PVN piedāvājumu. Prognozētā līguma summa gan bijusi par miljonu mazāka, sasniedzot 6 403 146 eiro, neskaitot PVN.

Projekta "Nacionālas nozīmes izglītības centra attīstība Rēzeknes pilsētā, izveidojot un modernizējot vispārējās vidējās izglītības mācību vidi kvalitatīvai un mūsdienīgai izglītības ieguvei" mērķis ir uzlabot mācību vidi un infrastruktūru kvalitatīvā un mūsdienīgā mācību procesa nodrošināšanai divās pilsētas vispārējās izglītības iestādēs - Rēzeknes Valsts 1.ģimnāzijā un Rēzeknes 2.vidusskolā. Projekta galvenās darbības ir ergonomiskas mācību vides izveides būvdarbi, mēbeļu un aprīkojuma iegāde, informācijas un komunikāciju tehnoloģiju risinājumu ieviešana un aprīkojuma iegāde, jaunu dabaszinātņu un matemātikas kabinetu iekārtošana, reģionālā metodiskā centra attīstība un dienesta viesnīcas pārbūve.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)