Banner 980x90

Rēzeknieši no Smoļenskas pārved uzvarētāja kausu

Smoļenskas apgabala pilsētā Rudņa ceturtdien, 9.maijā, norisinājās XI Starptautiskais turnīrs minifutbolā, veltīts Padomju Savienības varoņa M.Jegorova piemiņai. Šajā turnīrā piedalījās arī Rēzeknes futbola komanda un šogad mājās pārveda uzvarētāju kausu, pilsētas informācijas portālu Rezekne24.lv informēja Rēzeknes pilsētas domes Sporta pārvaldes vadītāja vietniece Valentīna Svilāne.

Uz turnīru ieradās sešas komandas no Latvijas, Baltkrievijas un Krievijas. Sākumā komandas tika sadalītas divās apakšgrupās un izspēlēja katra ar katru pēc apļa sistēmas, pēc tam finālspēlēs noskaidroja uzvarētāju.

Rēzeknes komanda savā apakšgrupā izcīnīja vienu uzvaru, ar rezultātu 4:1 pārspējot FK "Dinamo" no Baltkrievijas pilsētas Liozno, un piedzīvoja vienu zaudējumu, piekāpjoties mājiniekiem FK "Rudņa" ar 1:3. Pēc tam pusfinālā ar 1:0 rēzeknieši uzvarēja otrās grupas uzvarētāju Glubokojes PKK komandu no Baltkrievijas pilsētas Glubokoje.

Finālā mūsējiem pretī stājās FK "Rudņa" komanda, spēle bija līdzīga un tikai ar veiksmīgāk izpildītiem pēcspēles soda sitieniem rēzeknieši izcīnīja uzvaru – 4:3.

Rēzekni šajā turnīrā pārstāvēja Ilmārs Logins, Dmitrijs Truhanovs, Igors Derbakovs, Vladislavs Ļeonovs, Andris Šmaukstelis, Dmitrijs Silovs, Genādijs Obžins, Aivars Pozņaks, Ēriks Krušannovs, Pēteris Suhanovs un Aivars Brīvers.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)