Banner 980x90

Rēzeknieši piedalās trešajā "Skrien Latvija 2013" posmā

Sestdien, 22.jūnijā Ventspilī norisinājās Nacionālā skriešanas seriāla "Skrien Latvijas 2013" trešā posma skrējiens "Ventspils Piedzīvojumu parka pusmaratons". Trešajā posmā startēja arī rēzeknieši, pilsētas informācijas portālu Rezekne24.lv informēja Rēzeknes pilsētas domes Sporta pārvaldes vadītāja vietniece Valentīna Svilāne.

Pirmā posma skrējiens notika Rēzeknē 6.aprīlī, otrā posma skrējiens – 28.aprīlī Biķernieku trasē Rīgā.

Trešā posma sacensībās pusmaratona distanci (21,0975 km) veica rēzeknieši Iveta Gaile (SK "Magnen"), Māra Kļaviņa (SK "Magnen"), Lauris Madžuls (SK "Magnen"), Elmārs Gailis (SK "Magnen"), Aldis Ciukmacis, Edgars Kļaviņš (SK "Magnen"), Nikolajs Vasiļjevs un Sergejs Kuzmins.

Kopā pusmaratona distanci veica 491 skrējējs. Trešo vietu savā vecuma grupā (V30) pusmaratona distancē izcīnīja Andrejs Jesko no Nagļiem, šo distanci veica arī Jurijs Jesko. NIKE 10,55 km skrējienā finišēja 286 dalībnieki, starp tiem arī rēzeknieši Marija Zaščerinska, Ieva Gaile un Valērijs Ādmidiņš (SK "Magnen"), kā arī viļāniete Lāsma Malta. Tautas skrējiena 5,3 km distanci veica 338 sportisti, starp tiem Zigmārs Jāzeps Kļaviņš (SK "Magnen"), viņam savā vecuma grupā pirmā vieta, bet kopvērtējumā astotais rezultāts.

Skriešanas seriālā notiek arī komandu cīņas un starp 36 komandām ir arī SK "Magnen" komanda, komandas dalībniekiem ir jāveic vai nu pusmaratona (maratona) vai NIKE Tautas skrējiena (10 km) distance. Katrā posmā tiek ņemti vērā četri labākie individuāli iegūtie punkti un tie tiek summēti, no septiņiem seriāla posmiem tiek ņemti vērā piecu posmu labākie rezultāti.

Skriešanas seriāla "Skrien Latvijas 2013" ceturtā posma sacensības notiks Liepājā 20.jūlijā, tas būs "Liepājas Pusmaratons".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)