Banner 980x90

Rēzekniešiem basketbolā uzvaras mijas ar zaudējumiem

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Turpinās spēles Latvijas Basketbola līgas 3.divīzijas čempionātā, pilsētas informācijas portālam Rezekne24.lv pavēstīja Valentīna Svilāne-Dūda, Rēzeknes pilsētas domes Sporta pārvaldes vadītāja vietniece.

Trešajā divīzijā piedalās 19 komandas, kuras sadalītas divās grupās. Rēzeknes komanda "Ezerzeme/ Rēzekne" spēlē "A" grupā, kurā vēl ir Carnikava, BK Dartija, Daugavpils novads, SK Jaunpils, OC Limbaži-2, BJBS Rīga/ Pārdaugava, BJBS Rīga/ Rīdzene, Rugāju SC un Vidzemes Augstskola/ Valmiera Glass-2.

SK Ezerzeme/ Rēzekne aizvadījusi trīs spēles, piektdien, 4.decembrī savā laukumā uzņēma komandu ViA/ Valmiera Glass-2 un diemžēl līdzīgā cīņā piedzīvoja zaudējumu ar rezultātu 61:65 (18:18; 12:14; 9:14; 22:19), bet pēc tam izbraukumā izcīnīja divas uzvaras. Svētdien, 6.decembrī ar rezultātu 74:62 pār Rugāju SC un pirmdien, 7.decembrī ar rezultātu 64:61 pār Carnikavas komandu. Nākamā spēle komandai Ezerzeme/ Rēzekne 18.decembrī plkst.21.00 Rēzeknes Valsts 1.ģimnāzijas sporta zālē (Dzirnavu iela 3a) ar SK Jaunpils komandu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)