Banner 980x90

Rēzekniešus aicina uz lasīšanas zibakciju

Visi rēzeknieši ceturtdien aicināti piedalīties zibakciju (fashmob) programmā "Rēzekne skaita nu Zeimuļa da Goram", lai aktualizētu un popularizētu grāmatu lasīšanu, pilsētas informācijas portālam Rezekne24.lv vēsta Rēzeknes pilsētas Centrālās bibliotēkas vecākā bibliogrāfe Ruta Suseja.

Zibakcija notiks piecos pieturas punktos Rēzeknē, Gājēju ielas posmā no radošo pakalpojumu centra "Zeimuļs" līdz Latgales vēstniecībai GORS un katrai zibakcijai ir noteikts savs norises laiks:
* pie Zeimuļa ceturtdien plkst.16.00;
* pie soliņa iepretim "Rēzeknes ūdenskanālam" 25.jūlijā plkst.16.00;
* iepretim veikalam "Rimi" 8.augustā plkst.16.00;
* skvērā pie Baptistu draudzes nama 22.augustā plkst.16.00;
* pie Latgales vēstniecības GORS 19.septembrī plkst. 16.00.

Lai piedalītos lasīšanas zibakcijā, katram interesentam ir jāizvēlas sava mīļākā grāmata, kura jāņem līdzi uz pulcēšanās vietu. Grāmatu lasīšanas ilgums norises vietā būs 20 minūtes. Katras zibakcijas noslēgumā ikviens dalībnieks saņems uzlīmi par piedalīšanos akcijā. Tie dalībnieki, kuri sakrās piecas uzlīmes, salīmēs tās speciālos tam paredzētos vāciņos ar savu vārdu un uzvārdu un nodos bibliotēkā, noslēguma pasākumā septembrī saņems piemiņas balvas.

Suseja arī atklāj, ka zibakciju noslēguma pasākums, kurā kopīgi uz zibakciju norisi varēs atskatīties gan to dalībnieki, gan rīkotāji, un čaklāko zibakcijas dalībnieku apbalvošana notiks Rēzeknes pilsētas Centrālajā bibliotēkā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)