Banner 980x90

Rēzekniete šautriņu mešanas sacensībās izcīna piekto vietu

Sestdien, 25.maijā, Cēsīs norisinājās Cēsu kausa izcīņa šautriņu mešanā, kurā piedalījās 8 jaunieši, 32 dāmas un 43 kungi no Igaunijas, Latvijas un Lietuvas, kurās rēzekniete Anita Puncule izcīnīja piekto vietu, pilsētas informācijas portālu Rezekne24.lv informēja Rēzeknes pilsētas domes Sporta pārvaldes vadītāja vietniece Valentīna Svilāne.

Uz šīm sacensībās devās arī Rēzeknes darts spēles entuziaste Anita Puncule, kura grupu turnīrā savā apakšgrupā izcīnīja visas trīs uzvaras: 4-2; 4-0, 4-0 un izcīnīja pirmo vietu.

Pēc izslēgšanas spēlēs astotdaļfināla spēlē uzvarēja Lietuvas sportisti ar 4-3 un ceturtdaļfinālā ar 0-4 zaudēja turnīra uzvarētājai Elīnai Putniņai. Līdz ar to Anitai šajā turnīrā augstā dalītā piektā vieta.

Viļāniete Marija Ružāne grupu turnīrā savā apakšgrupā izcīnīja trešo vietu, pēc tam pirmajā izslēgšanas spēļu kārta guva uzvaru ar 4-3, bet astotdaļfinālā piekāpās turnīra uzvarētājai Putniņai, līdz ar to Marijai dalītā devītā vieta.

Viļānietis Aivars Šutka grupu turnīrā savā apakšgrupā ar trim uzvarām un diviem zaudējumiem izcīnīja otro vietu, pēc tam izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā izcīnīja uzvaru ar 4-2, bet astotdaļfinālā piekāpās turnīra uzvarētājam Darius Labanauskas no Lietuvas, arī Aivaram kopvērtējumā dalītā devītā vieta.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)